Social

2019-04-15, 15:49:15

O slujbă de lucrător în fermă, în Danemarca, este plătită cu până la 3.000 de euro lunar

Danemarca are nevoie de lucrători în fermă. Se lucrează în producţia agricolă, la cultivarea şi însămânţarea diferitelor produse. Salariul poate ajunge până la 3.000 de euro pe lună. Contractul poate fi pe perioadă determinată, din primăvară, până în toamnă, sau permanent.

O nouă ofertă de lucru prin serviciul EURES, care poate fi accesat de olteni. Danemarca are nevoie de lucrători în fermă, care să lucreze în producţia agricolă. Cei interesaţi trebuie să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani. Se cere persmis de conducere categoria B, iar cei care au categoriile C şi E, dar şi licenţă de stivuitorist sunt avantajaţi.

Salariul este între 1.500 şi 3.000 de euro, în funcţie de abilităţi. Compania oferă oprtunităţi de dezvoltare în ambalarea şi producţia agricolă. Contractul poate fi temporar, din primăvară, până în toamnă, sau permanent, în funcţie de cum se stabileşte de comun acord.

Persoanele interesate pot solicita mai multe informaţii din partea consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, cu părivire la paşii care trebuie urmaţi în obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-04-15 15:49:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...