Actualitate

2019-12-28, 13:04:19

O primărie din județ face angajări. Posturile, disponibile în cadrul a două compartimente

Primăria Drăgănești-Olt a scos la concurs două posturi, acestea fiind disponibile la Registratură și la Biblioteca "Dumitru Popovici".

Primăria Drăgănești-Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor de consilier II, cu studii superioare, și îngrijitor, studii medii.

Primul post este disponibil în cadrul Compartimentului Administrația Publică Locală, Registratură, iar candidații care vor dori să se înscrie la concurs trebuie să aibă cel puțin un an vechime.

De un îngrijitor este nevoie în cadrul Bibliotecii " Dumitru Popovici", iar cei înscriși trebuie să aibă o vechime de cel puțin o jumătate de an.

Proba scrisă va fi organizată pe 20 ianuarie, data celeilalte probe de concurs urmând a fi comunicată ulterior.

Anunțul a fost publicat pe 23 decembrie, iar în termen de zece zile de la această dată cei interesați își pot depune dosarele.

Comentarii

Redacţia

2019-12-28 13:04:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...