Social

2019-10-31, 11:52:42

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista beneficiarilor biletelor de tratament din cadrul seriei a XVII-a. 172 de bilete, cu data de plecare în staţiune 19-24 noiembrie, au fost alocate vârstnicilor. Olăneşti, Felix, Căciulata sau Călimăneşti sunt doar câteva dintre destinaţiile în care pensionarii se pot trata de diferite afecţiuni.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat, la sediul şi pe site-ul instituției, diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XVII-a.  Lista cuprinde 172 de bilete de tratament, cu data de plecare în stațiune în perioada 19-24 noiembrie. Tichetele sunt repartizate astfel: două bilete în stațiunea Amara, 28 de bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Buziaș, 38 de bilete în stațiunea Caciulata, 12 bilete în stațiunea Calimăneşti, 13 bilete în stațiunea Covasna, 4 bilete în stațiunea Felix, 24 de bilete în stațiunea Govora, 11 bilete în stațiunea Herculane, 34 de bilete în stațiunea Olăneşti şi câte un bilet în staţiunile Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei şi Mangalia.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 11 noiembrie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 12 noiembrie şi se vor vinde pe 13 noiembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 11:52:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...