Administraţie

2019-04-23, 11:16:50

Moţ (PSD): „Încercăm să decongestionăm Slatina punând la dispoziţie o alternativă, cetăţenilor”

Municipalitatea slătineană are o serie de proiecte prin care vrea să decongestioneze traficul rutier, iar principalul scop este oferirea unei alternative în ceea ce priveşte transportul.

Astfel, primăria vrea să achiziţioneze autobuze electrice, pe de o parte, şi să construiască piste pentru biciclete, dar şi staţii de încărcare pentru bicicletele eletrice, pe de altă parte.

„Slatina se sufocă din cauza traficului rutier, aşa că trebuie să reducem numărul maşinilor şi să le oferim oamenilor o alternativă bună, iar aceasta înseamnă doar transportul în comun. Avem la Ministerul Dezvoltării un proiect de achiziţie a opt noi autobuze electrice, de 12 metri. De asemenea, mai avem proiecte pentru piste de biciclete şi staţii de încărcare rapidă pentru acele biciclete electrice. Încercăm să decongestionăm Slatina, punând la dispoziţie o alternativă cetăţenilor”, a declarat primarul Slatinei, social-democratul Emil Moţ.


Comentarii

Redacţia

2019-04-23 11:16:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...