Comentariul Gazetei

2019-12-06, 15:01:10

La instaurarea dictaturii liberale

Mă gândeam la cât de vulgar este comportamentul liberalilor, la nici o lună după ce au venit la guvernare. Deja ne privesc mai de sus decât ar fi făcut-o Dragnea vreodată, şi-au pus toţi oamenii şefi prin instituţii şi întârzie să pună în aplicare lucrurile promise înainte de moţiune.

Mă uit aproape în fiecare zi în Monitorul Oficial, să văd ce destituiri mai face premierul Orban şi mă crucesc când văd cine ajunge în anumite funcţii cheie de prin ministere şi companii de stat. Mutările arată că schimbarea de mentalitate şi de abordare, guvernarea de bun simţ şi bazată pe criterii de eficacitate reprezintă de fapt o mare glumă, frumos machetată pentru Facebook.

În fapt, este vorba despre o restauraţie liberală, de „oamenii noştri, în locul oamenilor lor, dar nu pentru că ai noştri sunt mai buni, ci doar pentru că sunt ai noştri”.

Trist este că PNL are susţinere de la nivelul instituţiilor europene unde totul este controlat de Partidul Popular şi nu văd cum, în următorii cinci ani cel puţin, am mai putea scăpa de această dictatură liberală. Iohannis nu va mai desemna vreun premier de la un alt partid, fie el şi USR, atâta vreme cât va rămâne la Cotroceni. Iar acest lucru nu face bine democraţiei din România care, de la zi la zi, devine tot mai mimată.


Comentarii

Redacţia

2019-12-06 15:01:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...