Social

2019-11-26, 13:54:12

Germania oferă 20 de locuri de muncă în domeniul hotelier. Limba străină nu este obligatorie pentru posturile de cameristă

Persoanele care doresc să muncească în străinătate au de unde alege. Pe lângă ofertele din domeniul agricol, la cules fructe în Spania sau mazăre în Danemarca şi Portugalia, Germania oferă 20 de locuri de muncă în domeniul hotelier. Se caută cameriste, iar salariul este de 10,56 de euro pe oră.

Activitatea presupune asiprarea şi strângerea prafului în camere, verificarea şi sesizarea potenţialelor defecţiuni tehnice, verificarea facilităţilor din camere (minibar, prosoape, consumabile). Experienţa în domeniu constituie avantaj. Persoanele trebuie să aibă fire prietenoasă, aspect plăcut, capacitate de a lucra în echipă. Cunoştinţele de limba germană sau engleză nu reprezintă condiţie obligatorie.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Se poate asigura cazare contra cost. Se acordă 50% supliment pentru lucru duminica şi 75% pentru lucru în zilele de sărbători legale. Se poate asigura transportul România-Germania, dacă angajatul va rămâne cel puţin trei luni în cadrul firmei. În caz contrar, i se va reţine costul transportului din salariu.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-11-26 13:54:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...