Social

2021-06-11, 11:10:58

FOTO. Peste 30 de poliţişti olteni s-au alăturat campaniei de donare de sânge

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au răspuns apelului conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi au mers să doneze sânge, pentru bolnavii care au atât de multă nevoie. Peste 30 de cadre s-au alăturat campaniei de donare de sânge

Poliţiştii olteni au răspuns solicitării Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, privind lipsa de sânge atât de necesar pacienţilor internaţi pe secţiile spitalului. 

Peste 30 de poliţişti olteni s-au alăturat campaniei de donare de sânge şi s-au prezentat la Centru de Transfuzie Sanguină Slatina.

Nu este prima campanie de donare de sânge la care participă poliţiştii olteni şi vom răspunde prezent de fiecare dată când semenii nostri au nevoie de noi.

Activitatea va continua şi în perioada următoare şi îndemnăm câţi mai mulţi oameni să se alăture solicitării Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, transmite IPJ Olt. 

Comentarii

Redacţia

2021-06-11 11:10:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...