Actualitate

2020-01-20, 10:31:38

Ei au făcut ultima pâine de Aluta. Până la sfârşitul lunii, fabrica va fi vândută unui dezvoltator

Aluta, brandul ce dăinuia încă din perioada comunistă, a devenit istorie. Muncitorii care au produs ultimele pâini de Aluta au imortalizat momentul printr-o fotografie. Mulţi dintre ei au peste 30 de ani de activitate în cadrul societăţii de panificaţie, care şi-a închis porţile.

Unul dintre asociaţii societăţii Aluta, Ionel Văduva, a declarat, săptămâna trecută, pentru Gazeta Nouă, că în locul fabricii vor apărea galerii comerciale.

„Săptămâna aceasta va mai fi livrată pâinea rămasă pe stoc şi se va încheia toată activitatea. Mai avem trei paznici care păzesc utilajele, după accea o lichidăm. Contractul de vânzare se va semna la sfârşitul lunii ianuarie, iar în acea zonă vor fi construite galerii comerciale. Nu mai puteam suporta cheltuielile. Am avut şi numeroase controale, nu era rentabil să o mai ţinem. Întreg personalul este aproape de pensionare”, a declarat unul dintre asociaţii fabricii de pâine Aluta.

Mulţi dintre muncitorii care au produs ultima pânie de Aluta aveau peste 30 de ani de activitate în cadrul fabricii.Comentarii

Redacţia

2020-01-20 10:31:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...