Naţional

2019-08-19, 14:03:56

Două persoane, la spital în stare gravă după ce ar fi fost împuşcate, la Mangalia

Două persoane au fost transportate la spital, luni, după ce ar fi fost împuşcate la Mangalia, acestea fiind în stare gravă.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în jurul prânzului, pe strada Farului din Mangalia, unde două persoane ar fi fost împuşcate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD, dar când cadrele medicale au ajuns la faţa locului au constatat că acolo nu era nimeni, iar cele două persoane rănite fuseseră transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Una dintre acestea se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Elicopterul SMURD s-a deplasat la spital pentru a prelua unul dintre cei doi pacienţi şi a-l duce la unitatea medicală din Constanţa.

Sursa: news.ro
 

Comentarii

Redacţia

2019-08-19 14:03:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...