Life & style

2015-05-21, 16:38:40

Cum te îmbraci ca să te protejezi de căldură

Vara a sosit, iar căldura pare să îşi facă simţită prezenţa. Pe lângă o hidratare corespunzătoare care ne poate proteja de căldură, este important modul în care ne îmbrăcăm în zilele toride de vară. De asemenea şi accesoriile joacă un rol important pe timpul verii.

Fie că mergi la muncă, la o plimbare în parc sau la plajă, alege haine vaporoase, care să nu stea lipite de corp, fiindcă vei transpira mai repede. Optează pentru rochiile lungi vaporoase, ele fiind cele mai comode, dar şi foarte şic. Dacă nu eşti o fană a rochiilor, alege o pereche de pantaloni scurţi sau lungi din in, largi, cu un maieu lejer pentru a te simţi în largul tău.

 

La plajă poţi merge în costum de baie, şi pareo, eşarfa care se poartă legată în talie peste slip. Astfel vei face economie de haine şi nu-ţi va fi foarte cald.

 

Culorile potrivite pentru ţinutele de vară

 

Culoarea cea mai potrivită pentru ţinutele de vară este albul. Evită să te îmbraci în negru, deoarece acesta atrage soarele şi prin urmare, căldura. Alege culori deschise, pastelate, iar dacă vrei să ieşi în evidenţă optează pentru culorile ţipătoare cum ar fi roz neon, galben neon. Anotimpul îţi permite să îndrăzneşti!


Culorile în tendinţe vara aceasta sunt: galben pastel, radiant orchid, lila, corai, bleo placid, verde pastel.

 

Încălţămintea potrivită pentru zilele de vară

 

Vara este anotimpul sandalelor de toate tipurile. Sunt comode şi merg la orice ţinută. Dacă vrei să adopţi o ţinută mai sport, optează pentru espadrile. De obicei, acestea sunt confecţionate dintr-un material mai subţire, spre deosebire de alţi pantofi sport.

 

Accesoriile care te protejează de căldură

 

Indiferent de locul în care mergi, poartă întotdeauna cu tine pălăria de soare şi ochelarii de soare. Pălăria are un rol foarte important în protecţia ta pe timp de vară. Poţi face insolaţie dacă umbli cu capul descoperit. Adaptează stilul pălăriei în funcţie de locul în care mergi. Dacă mergi la plajă poţi opta pentru pălăriile cu bordul mai mare, iar dacă mergi în oraş sau la muncă alege pălăriile mai comode, cu bordul mic. Nu-ţi cumpăra pălării negre, fiindcă vor atrage soarele.


Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Comentarii

Redacţia

2015-05-21 16:38:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...