Comentariul Gazetei

2019-08-14, 14:55:56

Cum îşi spală unii rufele murdare pe reţelele de socializare

Un cuplu cunoscut a divorţat. Nu este nicio noutate! Zeci de familii divorţează, cei care au un coeficient de inteligenţă ridicat o fac la notar, ceilalţi ajung în faţa unui judecător.

Am rămas şocată însă de familia respectivă. Imediat după ce au anunţat divorţul, fiecare a început să aibă postări ciudate pe pagina de socializare. Ea a început să spună povestea căsniciei, doar pasajele triste, aruncând săgeţi otrăvite către fostul partener. Ulterior a urcat tot mai mult poze prelucrate cu ea, încercând, probabil, să-i demonstreze fostului că nu-i pasă, că poate trăi şi fără el.

În replică, el a urcat tot mai des poze cu noua lui parteneră. Cea despre care fosta soţie spune că i-a fost o perioadă lungă de timp amantă. În fine, lucruri complicate din familie. Şicanele dintre cei doi au durat săptămâni bune. Nu înţeleg un lucru, cum să începi să expui pasaje din viaţa privată pe reţeaua de socializare!? Adică ce aşteptări ai? Să-ţi spună cei din listă câtă dreptate ai tu!?

Mi se pare că treaba asta cu postatul, chiar şi a unei poze din fiecare oră a existenţei noastre, a devenit deja periculoasă! Părerea mea! Sute de oameni, adică toţi cei din listă, ştiu exact ce faci în momentul acela! Este viaţa mea privată şi nu-i pentru toată lume!

Comentarii

Redacţia

2019-08-14 14:55:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...