Comentariul Gazetei

2019-02-07, 16:39:14

Cum girează mămicile un comportament nefiresc pentru copii

Comportamentul unor mămici, care ajung cu copiii în parcurile din Slatina, lasă de foarte multe ori de dorit. Totul începe de la mâncatul seminţelor şi scuipatul cojilor pe jos, fix lângă banca pe care stă, dar şi cu angrenarea în discuţii care mai de care, multe uitând de micuţi. Discuţiile aprinse sunt întrerupte de multe ori de plânsul copilului...

Există mămici care nu respectă nicio regulă de igienă şi nici pe cele de bun simţ în aceste parcuri. Dacă copilul trebuie să-şi fac nevoile, multe mămici le dau pantalonii jos şi îi pun să-şi facă nevoile fix acolo, pe tartanul din parc. Indiferent cât de „gravă” este problema copilului, mama insistă ca el să facă fix pe tartanul unde, poate, mâine se va juca.

Am atras atenţia unor mămici privind aceste aspecte şi mi s-a răspuns că „sunt copii, ce să le facem!?”.  Multe stau chiar în zona parcurilor, la doar un minut-două de mers, dar refuză să ducă micuţii la toaletă.

Dincolo de faptul că aceste parcuri se transformă rapid în toalete publice, vara mirosurile devenind insuportabile, mămicile refuză să înţeleagă că atunci când aceşti copii vor deveni adolescenţi, nu vor evita să-şi facă nevoile prin parcuri sau scări. Doar aşa i-a învăţat mama! Pentru acest gest din adolescenţă a primit girul mamei în urmă cu câţiva ani!

Comentarii

Redacţia

2019-02-07 16:39:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...