Actualitate

2020-03-11, 14:49:22

Compania de Apă Olt, măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus

Oltenii care beneficiază de serviciile Companiei de Apă Olt sunt rugaţi să folosească aplicaţia CAOmobile sau serviciile de internet banking, evitând astfel deplasările la casieriile societăţii.

Astfel, oltenii sunt rugaţi să evite aglomerarea casieriilor şi să păstreze distanța regulamentara față de ceilalti clienţi.

„Recomandăm cetățenilor să evite deplasările la Biroul Unic al Companiei de Apă Olt sau la sediile secundare CAO. Pentru a obține informații sau a depune documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispozitie adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0249.431.750. Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419”, se arată într-un cominicat al CAO.

Activitatea la casieriile CAO și la Biroul Unic se desfășoară după program normal.

Comentarii

Redacţia

2020-03-11 14:49:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...