Comentariul Gazetei

2019-04-18, 15:15:00

Clinică de… făcut bani, pacienţii aşteaptă cu orele

După ce am luat toţi cardiologii din Slatina la rând, controale peste controale, am ajuns apoi la doi medici din Capitală, specialişti tot în cord, iar într-un final am decis că este cazul să mai merg şi la unul din Craiova.
 
Mi-am făcut din timp programarea, cu mai bine de o lună, pentru că ştiam că este un medic ocupat. Am ţinut neapărat să merg la cabinetul privat al unuia dintre cei mai cunoscuţi cardiologi din Craiova, însă vizita la acest medic mi-a lăsat un gust amar!

Am ajuns cu 15 minute mai devreme la cabinet. Era plin de pacienţi, majoritatea trecuţi bine de prima tinereţe. Programarea era la ora 17.00. După o jumătate de oră, asistenta medicului m-a chemat într-o mică cămăruţă ca să-mi facă un EKG. Am întrebat-o dacă sunt respectate programările, pentru că, la momentul acela, aveam acasă un bebeluş de câteva luni, care mai era şi alăptat natural! A dat din cap, semn că am de aşteptat, însă mi-a promis că o să discute cu medicul.

Pacienţii intrau rând pe rând, unii ieşeau mai repede, alţii mai zăboveau. Îl aud pe un pacient că avea programare la ora 15.00 şi era 18.00. Rămân şocată şi mă gândesc că bătrânul poate a uitat ora la care fusese programat.

Aşteptam doar de o oră, încă nu îmi pierdusem răbdarea. Eram în dubii, să plec sau nu! Stau şi mai aştept, poate voi reuşi să intru la faimosul doctor!

S-a făcut ora 19.00, pacienţii tot intrau şi ieşeau. Îi spun asistentei că eu aveam programare la 17.00. Îmi răspunde că toată lumea aşteaptă. Adică să aştept trei ore pe banii mei! De ce se mai fac programări, dacă ele nu sunt respectate!

Sunt chemată după ora 20.00. Dau dosarul meu medical, care este verificat de un alt medic. Cunoscutul cardiolog din Craiova îmi pune câteva întrebări şi îmi face o ecografie. Îmi doream doar o explicaţie pentru stările mele, însă mi-a spus că sunt un bolnav închipuit. Că să-mi trăiesc viaţa, că sunt tânără! Cu toate recomandările despre viaţă, consultaţia a durat 15 minute! Nota a venit aproape imediat, 250 de lei.

Clinică de făcut bani, mi-am spus tot drumul până la Slatina. Aşa că „la pomul lăudat să nu te duci cu sacul”!


Comentarii

Redacţia

2019-04-18 15:15:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...