Comentariul Gazetei

2019-12-03, 15:26:47

Cât de mult desconsideră deputatul Ştirbu meseria de jurnalist

Preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, s-a inflamat peste măsură pentru că Agenţia naţională de presă Agerpres a îndrăznit să dea o ştire despre ce a scris pe contul de Facebook Liviu Dragnea. S-a supărat deputatul de Drăgăneşti pentru că jurnaliştii de la stat au îndrăznit să gândească subiectul în termeni de ştire şi să publice ce spune fostul preşedinte al celui mai mare partid politic din ţară, un aproape-dictator şi fost şef al domnului Ştirbu, din postura de preşedinte al Camerei.

Domnule Ştirbu, oamenii de la Agerpres şi-au făcut datoria. Au relatat o ştire pe care o aveau toţi colegii lor din privat, o ştire care a fost citită de un public numeros şi care trebuia dată, indiferent că pe puşcăriaş îl chema Liviu Dragnea sau altcumva.

Faptul că domnul deputat se gândeşte că nişte jurnalişti ar trebui să ocolească un subiect doar pentru că nu convine unora arată cât de mult desconsideră Gigel Ştirbu această meserie şi cât de diferită este mentalitatea sa faţă de cei pe care îi înfierează în fiecare zi.

Comentarii

Redacţia

2019-12-03 15:26:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...