CSM Slatina

2017-03-07, 13:28:15

Bora: „Este o pauză binevenită, să ne trezim puţin”

CSM Slatina a înregistrat victorii preţioase în această iarnă, reuşind astfel să se instaleze în fruntea ierarhiei. Divizia A este, însă, întreruptă din cauza acţiunilor loturilor naţionale, întrecerile sportive urmând a fi reluate pe 26 martie.

Gruparea slătineană nu va avea joc programat atunci, următoarea partidă fiind programată tocmai pe data de 2 aprilie, în deplasare, cu CSU Reşiţa.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Victorina Bora, susţine că pauza este binevenită.

„Este o pauză binevenită, să ne trezim puţin, să înțelegem că nu am rezolvat deocamdată nimic. Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să tratăm toate partidele cu seriozitate”, a declarat Victorina Bora, după victoria cu CSU Oradea, nemulţumită fiind de atitudinea jucătoarelor.

CSM Slatina ocupă primul loc în serie, care asigură accederea directă în Liga Naţională. Handbalistele slătinene au trei puncte avans faţă de CSU Reşiţa, pe care o vor întâlni în meci direct pe 2 aprilie. În tur, CSM Slatina s-a impus la o diferenţă de zece goluri.

Comentarii

Redacţia

2017-03-07 13:28:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro