Comentariul Gazetei

2019-02-08, 11:18:14

Bolnavii sunt puşi pe drumuri lună de lună, în timp ce impostorii stârnesc milă...

„Funcţionarul de la DSP, care i-a dat italianului parafa, fără să verifice dosarul, a spus că a făcut-o din milă”. Aceasta este declaraţia ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, despre modul în care italiano vero, care avea doar opt clase, a reuşit să obţină parafa de medic şi să efectueze intervenţii estetice în clinici private din capitală.

Un impostor a reuşit să stârnească mila unui angajat din sistemul de sănătate, în timp ce bolnavii sunt nevoiţi să îndure cozile de la ghisee, să facă drumuri peste drumuri pentru a-şi obţine drepturile.

De exemplu, persoanele care au suferit intervenţii chirurgicale, în urma cărora au nevoie de pungi de urostomie sau colostomie, sunt nevoite să depună lunar solicitare pentru a le obţine, deşi nu crede cineva că le poate creşte peste noapte o nouă vezică urinară sau rect. Aşa că, pacienţii, printre internări în spital, şedinţe de chimioterapie sau fel de fel de alte tratamente de specialitate, mai trebuie să facă, în fiecare lună, alte drumuri pentru a-şi obţine drepturile, deşi dosarul medical atestă că în urma intervenţiei acel pacient beneficiază de dispozitiv medical tot restul vieţii.

Un cuţit în rană răsucit bolnavilor, care toată viaţa au cotizat la sistemul medical, iar când sistemul medical trebuie să le întindă o mână, se lovesc de birocraţie. Atunci, nu pot să nu întreb, retoric ce-i drept, de acei bolnavi nu vă este milă?


Comentarii

Redacţia

2019-02-08 11:18:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...