Comunitate

2021-11-17, 13:25:16

Black Friday, la Cimitirul Strehareţi

Deşi pare sumbru, Cimitirul Strehareţi vine cu o ofertă de tip Black Friday, valabilă până la sfârşitul acestui an. Perioada grea prin care trecem i-a făcut pe reprezentanţii celui mai mare cimitir din Slatina să vină cu o serie de reduceri pentru mai multe servicii funerare.

Transport funerar gratuit sau 30% reducere pentru realizarea criptelor sunt două dintre ofertele puse la dispoziţia celor în nevoie de către firma care administrează Cimitirul Strehareţi.

„Ştim că este o perioadă dificilă pentru cei mai mulţi dintre noi. Pandemia de coronavirus, din păcate, a luat multe vieţi, veniturile oamenilor nu sunt foarte mari, astfel că venim în întâmpinarea semenilor noştri cu ce putem. Până la sfârşitul anului, vom aplica o serie de reduceri şi gratuităţi. Transportul funerar în Slatina şi comunele limitrofe va fi gratuit, pentru pensionarii care au venituri de până într-o mie de lei le oferim o reducere de 50% pentru taxele de înhumare, iar pentru realizarea criptelor o reducere de 30%, fie că vorbim despre urgenţe sau despre lucrări programate”, spune Andrei Iliuţă, administratorul Cimitirului Strehareţi.

Din păcate, nu este zi în care în Cimitirul Strehareţi să nu fie o înmormântare, mai ales de la creşterea fulminantă a numărului de decese cauzate de infectarea cu SARS-CoV2.

 

Comentarii

Redacţia

2021-11-17 13:25:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...