Social

2019-11-01, 13:05:44

Bilete de tratament disponibile, cu data de plecare în staţiune în perioada 5-9 noiembrie

Pensionarii din judeţul Olt au o nouă şansă de a obţine un bilet de tratament în staţiunile balneoclimaterice din ţară. 39 de bilete, din cadrul seriei a XVI-a, au rămas nevândute. Acestea pot fi achiziţionate începând cu data de 4 noiembrie. Plecarea în staţiune se face în perioada 5-9 noiembrie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afişat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din seria a XVI-a, rămase disponibile.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 5-9 noiembrie şi sunt repartizate astfel: patru bilete în stațiunea Amara, câte două bilete în staţiunile Călimăneşti, Bala, Mangalia, Tuşnad, 15 bilete în staţiunea Govora, trei bilete în staţiunea Neptun, patru bilete în staţiunea Olăneşti şi câte un bilet în staţiunile Eforie Nord, Pucioasa, Sovata, Slanic Prahova şi Techirghiol.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 4 noiembrie, între orele 8.00-16.30.

Comentarii

Redacţia

2019-11-01 13:05:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...