Naţional

2020-03-24, 18:19:19

Bebeluș suspect de COVID-19 după ce tatăl lui s-a plimbat între Italia, România și Franța cum a vrut. Prietena lui a anunțat autoritățile

Bărbat a revenit în 5 martie din Italia şi a plecat în 13 martie în Franţa, fără să se gândească nicio secundă că își pune în pericol familia. Fiul lui de patru luni a fost internat cu febră și este suspect de COVID-19.

Autoritățile au aflat de plimbările bărbatului între Italia, România și Franța de la prietena acestuia după ce fiul celor doi, în vârstă de patru luni a făcut  puseu de febră și a fost internat în Spitalul din Alba Iulia cu simptome de coronavirus, alături de mama lui.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Procurorii din Alba au deschis până acum cinci dosare penale având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. Patru dintre acestea sunt pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Sursa: antena3.ro


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 18:19:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...