Sănătate

2020-08-04, 10:18:41

Alţi 14 pacienţi şi un infirmier de la Spitalul de Psihiatrie Schitu, pozitivi la COVID-19. Toţi bolnavii şi cadrele medicale, supuşi testării

După ce în weekend o pacientă a Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a fost confirmată cu noul coronavirus, astăzi, alţi 14 bolnavi şi un infirmier au primit rezultatul testelor, pozitiv.

Potrivit managerului spitalului, toţi cei 14 pacienţi sunt izolaţi în pavilionul 6, pregătit cu saloane tampon.

Conducerea unităţii medicale, împreună cu DSP Olt au luat decizia testării tuturor pacienţilor. Totodată, întregul personal medical va fi supus testării.

Vinerea trecută, pe 31 iulie, o pacientă de 73 de ani, care prezenta sindrom febril şi insuficienţă respiratorie acută, a fost testată pentru COVID-19. Rezultatul venit sâmbătă a fost pozitiv. Duminică, pentru alţi 23 de pacienţi şi 20 de cadre medicale au fost prelevate teste. Astăzi, 14 pacienţi şi un infirmier au primit rezultatele care arată că sunt infectaţi cu noul coronavirus.


 

Comentarii

Redacţia

2020-08-04 10:18:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...