Comunitate

2019-09-11, 14:18:13

Acţiune de ecologizare a municipiului Caracal. Cetăţenii, invitaţi să se alăture ca voluntari

Cea de a doua ediţie a proiectului „Caracal - Un oraş curat!” se desfăşoară vineri după-amiază, municipalitatea făcând un apel la cetăţeni să participe într-un număr cât mai mare.

Acţiunea presupune curăţarea spaţiilor verzi şi strângerea de deşeuri de pe raza municipiului Caracal. Voluntarii care vor să ia parte la eveniment trebuie să fie prezentați, vineri, la ora 13.30, la sediul Primăriei Caracal, din Piața Victoriei nr. 10 pentru înregistrare si pentru întocmirea formalităților de protecția muncii.

„Primăria municipiului Caracal organizează a II a ediție a proiectului «Caracal - Un oraș curat!» care vizează igienizarea și ecologizarea localității noastre, protecţia mediului înconjurător, conştientizarea, în rândul cetăţenilor a rolului şi importanţei protejării arealelor naturale şi implicit asupra sănătăţii populaţiei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Caracal.

Organizatorii mai notează că misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile şi companiilor private pentru curățarea de deșeuri a spațiului public din localitatea noastră.


Comentarii

Redacţia

2019-09-11 14:18:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...