Social

2020-09-23, 10:25:20

A murit Corina Rizescu, tânăra care a aflat anul trecut că suferă de cancer

S-a stins din viaţă tânăra mămică Corina Rizescu, care cu sprijinul oamenilor a ajuns în Turcia, în urmă cu câteva luni, cu speranţa însănătoşirii. După intervenţia chirurgicală şi tratamentul citostatic, care au costat o avere, 50.000 de euro, Corina anunţa că boala a avansat, întregul abdomen fiind cuprins de tumori. Tânăra de doar 37 de ani, care are un băieţel de doar doi anişori, s-a stins din viaţă, după ce a luptat din răsputeri pentru a trăi.

Corina Rizescu, tânăra mămică diagnosticată în 2019 cu cancer, care a reuşit în urma unor campanii de strângere de fonduri organizate în oraş să strângă suma necesară pentru a se trata în Turcia, s-a stins din viaţă.

Aceasta a ajuns, în primăvara acestui an, la o clinică cunoscută din Turcia, pentru intervenţie chirurgicală şi tratament citostatic, care au costat 50.000 de euro. Din păcate, la doar două luni, Corina a primit cea mai grea lovitură a vieţii ei. Tomograful efectuat la scurt timp după tratamentul susţinut în străinătate a evidenţiat carcinomatoză pelvină, medicii anunţând-o că mai are de trăit doar câteva luni.

Corina, care avea toată viaţa înainte alături de fiul său de doar doi ani, s-a stins din viaţă în această dimineaţă.  

 

Comentarii

Redacţia

2020-09-23 10:25:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...