Agricultură

2019-11-05, 12:50:52

A fost plătit ajutorul de stat pentru ameliorarea raselor de animale. Ce sumă a încasat Asociaţia Crescătorilor de Taurine Olt

Potrivit datelor transmise, APIA Olt a efectuat plata ajutorului de stat pentru amelioarea raselor de animale pentru luna august. La nivelul judeţului este un singur beneficiar.

Asociaţia Crescătorilor de Taurine Olt a încasat pentru ameliorarea raselor de animale, pentru luna august, 20.467 lei.

Potrivit reprezentanţilor APIA Olt urmează să fie efectuate şi plăţile aferente ajtorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale pentru cererile depuse în septembrie, aferente serviciilor prestate în august 2019.

Suma totală autorizată la plată este de 1.543.313,06 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 28 de solicitanţi din toată ţara, care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

Comentarii

Redacţia

2019-11-05 12:50:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...