Agricultură

2022-05-04, 15:02:06

Târg de horticultură organizat de fermieri, în judeţul Olt

Un târg de horticultură pe modelul INDAGRA va fi organizat în judeţul Olt, în această vară, de Asociaţia Forţa Fermierilor.

Prezent în emisiunea „Reporter 24” din această săptămână, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Forţa Fermierilor, Florin Ciobanu, a declarat că târgul se va desfăşura pe stadionul din comuna Slătioara.

„Vom avea primul târg de horticultură din România, care se va desfăşura la Slătioara, în apropiere de Slatina pentru a nu aglomera oraşul. Este un fel de INDAGRA dar mai mic pe sectorul horticol. Este organizat de Asociaţia Forţa Fermierilor, în parteneriat cu multe firme. Vrem să venim şi să promovăm produsele, dar şi utilajele, cooperativele. Vom aduce consumatorul către zona târgului, să ne cunoască mai bine, să vadă cine produce mai bine aceste legume şi fructe. Vom sta faţă în faţă importatori de materie primă, seminţe, utilaje agricole, cu producătorii noştri din Olt şi nu numai, pentru că vor veni lângă noi oameni şi din alte judeţe. Am ales Oltul pentru că este judeţul cel mai important în zona legumicolă”, a declarat Ciobanu.

Evenimentul ar urma să se desfăşoare la sfârşitul lunii iunie.

Comentarii

Redacţia

2022-05-04 15:02:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...