Agricultură

2019-10-04, 14:19:46

Roşii autohtone pe mesele oltenilor până la Crăciun. Peste 1.300 de legumicultori îşi vor valorifica producţia

1.305 fermieri olteni s-au înscris în ciclul al doilea al Programului de susţinere a cultivatorilor de tomate. Pentru că judeţul Olt se află în continuare pe primul loc în ţară privind accesarea acestui Program, reprezentanţii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt spun că roşii autohtone vor fi în pieţe până la Crăciun.

Dintre legumicultorii olteni care s-au înscris în ciclul al doilea al Programului pentru susţinerea tomatelor, 539 au fost verificaţi la plantare, iar 473 la rodire.

Directorul DAJ Olt, Ion Anuţa, a precizat că legumicultorii olteni îşi vor valorifica producţia în perioada următoare, iar roşii autohtone vor fi în pieţe până la Crăciun.

„Pentru ciclul al doilea s-au înscris 1.305 fermieri. Specialiştii noştri au făcut verificări la plantare la 530 de fermieri, iar la rodire la 473. Avem echipele în teren care continuă verificările. Vom mânca roşii autohtone până la Crăciun. Fermierii care au încălzire nu vor avea probleme”
, a spus Ion Anuţa.

Comentarii

Redacţia

2019-10-04 14:19:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...