FOTO. Nouă saloane ale Secţiei Pediatrie de la SJU Slatina, animate cu persoanaje de poveste, cu sprijinul senatorului Siminica Mirea

În prag de Paşte, nouă saloane ale Secţiei Pediatrie, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, au fost animate cu personaje de poveste, astfel încât timpul micuţilor care se află în spital pentru tratament, să treacă mai repede. Investiţia a fost suportată de senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea. 

Nouă saloane ale Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, prind viață cu ajutorul personajelor de poveste, acum în prag de sărbătoare, când toți copiii așteaptă iepurașul. Acestea au fost înveselite cu lenjerii multicolore și stickere cu personaje din lumea basmelor și împrospătate cu lavabilă, este anunţul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. 

„De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical. Totul a fost posibil grație implicării doamnei senator Siminica Mirea, care a vrut să aducă puțină bucurie în ochii micuților, ce nu se pot bucura, în aceste momente, de confortul de acasă. Mulțumim pentru frumoasele daruri”, transmite, prin intermediul unui comunicat, managerul SJU Slatina, Angela Nicolae.