Doar 22 de olteni s-au vaccinat anti-Covid cu serul adaptat variantei Omicron

Direcţia de Sănătate Publică Olt a deschis, în data de 12 decembrie 2022, un centru de vaccinare anti-Covid-19, în Policlinica Veche din Slatina. Serul folosit pentru imunizare este adaptat variantelor B.A. 4-5 Omicron, însă doar 22 de persoane s-au prezentat pentru imunizare, potrivit datelor furnizate de insituţia medicală.

De la deschiderea Centrului  de Vaccinare   anti-  COVID-19 Omicron  B.A. 4-5, la  sediul secundar al D.S.P. Olt (12.12.2022 ), pâna in prezent,  22 persoane s-au adresat pentru vaccinarea cu noul produs adaptat, iar  alte  patru persoane sunt programate pentru vaccinare, transmite DSP Olt.

Reamintim populatiei ca beneficiarii sunt persoanele  cu varste peste 12 ani si  cu schema   de vaccinare completa  impotriva bolii  Covid -19, cu produsele biologice Pfizer BionTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson& Johnson, care se pot adresa direct Centrului de Vaccinare   sau   se pot programa telefonic pentru vaccinare  la numarul: 0721269297”, este mesajul Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Programul de lucru in Centrul de vaccinare al D.S.P. Olt: zilnic ( luni- joi ),  in intervalul orar  800- 1600.

Pot beneficia  de vaccinare, in conditiile  expuse mai sus, persoanele care au cel putin 3 luni de la ultima doza de vaccin anti- Covid-19, din produsele mai sus mentionate.