Cursuri de formare profesionala pentru 56 de persoane, în luna iunie, prin AJOFM Olt

56 de persoane vor putea urma gratuit, în luna iunie, cursuri de formare profesională, prin AJOFM Olt, dacă nu au un loc de muncă. De asemenea, şcolarizarea poate fi urmată şi de cei care vor să se reorienteze din punct de vedere profesional.

La nivel judeţean, în luna iunie 2023 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune sa organizeze 4 programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

-         - frizer

-        -  îngrijitor spatii verzi

-         - competente comune limba engleza

-         - ospatar(chelner)

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.