CSM Slatina s-a despărţit de mijlocaşul Alexandre Oliveira

Echipa de fotbal CSM Slatina anunţă reziliera contractului cu mijlocaşul Alexandre Miguel Simões Oliveira, jucător de origine portugheză, aflat la prima experienţă în fotbalul din România. Cele două părţi au reziliat contractul de comun acord.

CSM Slatina s-a despărţit de mijlocaşul în vârstă de 23 de ani, Alexandre Miguel Simões Oliveira, sosit în vară. Oliveira a marcat un gol pentru divizionara secundă slătineană, în partida din deplasare, cu progresul Spartac, încheiată la egalitate.

Alexandre a sosit în vară la echipa noastră, fiind la prima experienţă în fotbalul din România, iar problemele legate de adaptare au dus la rezilierea de comun acord a contractului.

Alexandre Miguel Simões Oliveira a mai evoluat, în trecut, la FC Noah, echipă din prima ligă a Armeniei.

Pentru echipa noastră, în actualul sezon al Ligii a II-a, a marcat un gol, în partida cu Progresul Spartac, încheiată la egalitate, scor 1-1. Îi mulţumim pentru aport şi îi urăm succes în carieră!”, transmite CSM Slatina.

CSM Slatina a realizat, până în acest moment, două transferuri, ambele în compartimentul ofensiv. Atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu sunt noutăţile divizionarei secund, iar la capitolul plecări, clubul s-a mai despărţit de Radu Necşulescu, Alexandru Popovici şi Remus Trancă.