CSM Slatina primeşte vizita celor de la Petrolul Potcoava, în ultimul meci oficial din acest an

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul ultimei partide din acest an, pe teren propriu, Petrolul Potcoava. Meciul se joacă vineri, 3 decembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul „1 Mai” şi va fi transmis în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene. De asemenea, partida se va desfăşura cu spectatori, în limita a 30% din capacitatea stadionului, iar potrivit reglementărilor acces în tribună au doar persoanele cu Certificat Covid.

După victoria cu 6-0 înregistrată pe terenul celor de la ACSO Filiaşi, CSM Slatina încheie meciurile programate în acest an, pe teren propriu, contra unei alte formaţii din judeţul Olt, Petrolul Potcoava. Conform ultimelor reglementări, meciul se joacă cu spectatori, în limita a 30% din capacitatea arenei sportive. De asemenea, acces pe stadion au doar persoanele cu Certificat Covid. Ceea ce înseamnă că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Meciul se va disputa vineri, 3 decembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul „1 Mai”. Confruntarea va fi transmisă şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După acest meci, Liga a III-a se va relua în luna martie. În primăvară se vor mai disputa trei etape din cadrul sezonului regulat, după care primele patru clasate în serie vor disputa un play-off, care se va juca tur-retur-tur, urmând ca primele două clasate să dispute barajele de promovare în Liga a II-a. CSM Slatina este matematic calificată deja  în play-off.