CSM Slatina, meci în deplasare cu CSC Şelimbăr

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în play-out-ul Ligii a II-a cu un joc în deplasare, în compania celor de la CS Comunal Şelimbăr, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Partida se va disputa sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 11.00, şi va putea fi urmărită pe YouTube.

 

După remiza cu Unirea Slobozia, CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, în cea de-a treia etapă a play-out-ului Ligii a II-a, CS Comunal Şelimbăr, formaţie ce în runda precedentă nu a evoluat.

CSM Slatina se află pe locul al treilea în clasament, cu 28 de puncte, în timp adversara din această rundă ocupă locul IV-, cu 27 de puncte. Prin urmare, pentru a-şi menţine poziţia ocupată, slătinenii au nevoie de un rezultat pozitiv.

Confruntarea se va disputa sâmbătă, 8 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Duelul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al grupării slătinene, AICI.

Divizionara secundă slătineană nu va evolua în etapa dinaintea Paştelui, următoarea partidă fiind programată pe 22 aprilie, pe teren propriu, cu Politehnica Timişoara, ultima clasată în play-outul grupei.