CSM Slatina a început meciurile de pregătire. Victorie cu 3-0 în jocul cu Minerul Costeşti

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, primul joc de pregătire din această perioadă. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a întâlnit Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0. Golurile au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk, şi Constantin Radu.

 

Divizionara secundă CSM Slatina a întâlnit, în primul joc de pregătire după încheierea stagiului pregătirii centralizate, pe teren propriu, Minerul Costeşti. Pe o vreme potrivnică fotbalului, gruparea slătineană s-a impus contra formaţiei din eşalonul al treilea cu 3-0, toate cele trei goluri fiind marcate în prima repriză. George Leaţă a deschis scorul, pentru ca atacantul ucrainean Plokhotnyuk să majoreze. Constantin Radu a marcat şi el înainte de pauză, stabilind astfel scorul jocului de pregătire.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a folosit toţi jucătorii din lot, jocul fiind abordat cu formule diferite de start în cele două reprize.

CSM Slatina va continuă jocurile de pregătire miercuri, 1 februarie, în compania celor de la Dinamo Bucureşti, locul disputării partidei nefiind deocamdată stabilit.

CSM Slatina va mai întâlni, până la primul meci oficiale, programat pe 25 februarie, pe teren propriu cu Oţelul Galaţi,  pe 4 februarie CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), pe 8 februarie Sporting Roşiori (acasă), pe 11 februarieProgresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie  CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) şi pe 18 februarie CS Comunal Şelimbăr (acasă).