CJ Olt reabilitează spitalul de pe strada Drăgăneşti din Slatina. Ce secţii vor fi mutate aici

Imobilul de pe strada Drăgăneşti din Slatina în care a funcţionat Secţia Psihiatrie-Dermatologie a Spitalului Judeţean va fi reabilitat de CJ Olt iar aici vor fi relocate Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, împreună cu baza de tratament, Compartiment Boli cronice și Compartiment Dermato-Venerologie.

Investiţia Consiliului Judeţean Olt este posibilă după ce Consiliul Local Slatina a aprobat trecerea imobilului situat pe strada Drăgănești nr. 13, din domeniul public al municipiului, în domeniul public al județului.

Clădirea este compusă din parter şi trei etaje, iar terenul din jur are 2.170 metri pătraţi.

Imbiliul va fi administrat de Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar după reabilitare, aici vor fi relocate secțiile: Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, împreună cu baza de tratament, Compartiment Boli cronice și Compartiment Dermato-Venerologie.

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina a fost mutată din imobilul de pe strada Drăgăneşti, în iulie 2020, într-o clădire reabilitată tot de CJ Olt de pe strada Trandafirilor..

Şapte milioane de lei a fost valoarea întregului proiect, supă suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.

În perioada pandemiei, clădirea a servit drept Secţie COVID.