CJ Olt, alocare bugetară pentru Spitalul Judeţean. Banii ar trebui să asigure finanţarea lucrărilor aflate în desfăşurare, până la finalul anului

Consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 3.400.000 lei, bani proveniţi din excedentul anual pe 2022, pentru asigurarea finanţării, până la finalul anului, a lucrărilor care se desfăşoară la Spitalul Judeţen de Urgenţă Slatina.

Marius Oprescu a reamintit că CJ Olt derulează o serie de investiţii multianuale, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„Pentru Spitalul Județean, am alocat la început de an niște bani pentru lucrările multianuale, deja începute în urmă cu 3 ani de zile, atât la secția medicală, cât și la Blocul Materno- Infantil. Așa cum știți, lucrăm sub activitate, eliberăm câte o jumătate de etaj, câte un etaj, se lucrează, se modernizează, urmând ca apoi zonele să fie date din nou în folosinţă.

La început de an, am alocat o sumă de bani care a fost consumată de către constructorii care fac lucrări în acele corpuri. Acum, am alocat această diferență de bani astfel încât până la finalul anului să asigurăm suma necesară să continuăm lucrările în acele corpuri”, a spus Marius Oprescu.