Chesnoiu: Avem un sol roditor, avem fermieri pricepuți, cu putere de muncă fantastică, din ce în ce mai implicați în introducerea tehnologiilor în activitatea lor

Ministrul Agriculturii, deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu, a participat la prima ediție a târgului FARMCONECT, eveniment organizat de APPR, în parteneriat cu Primăria Slobozia.


Ministrul a transmis un mesaj agricultorilor, reiterând implicarea sa pentru ca agricultura românească să devină din ce în ce mai performantă.

„Felicitări organizatorilor pentru că au oferit ocazia fermierilor și producătorilor locali să intre în contact direct cu fabricanții și comercianții de utilaje agricole și tehnologii digitale esențiale pentru o agricultură performantă.

Mă bucur de fiecare dată să stau de vorbă cu cei care lucrează pământul și să văd interesul din ce în ce mai mare al celor care activează în agricultura românească pentru creșterea randamentului culturilor și integrarea materiilor prime în industriile procesatoare.

Avem un sol roditor, avem fermieri pricepuți, cu putere de muncă fantastică, din ce în ce mai implicați în introducerea tehnologiilor în activitatea lor. Am încredere că suntem pe drumul cel bun și avem capacitatea să menținem producția la un nivel care să ne țină în siguranță în fața oricărei provocări”, a transmis Chesnoiu.