Ce trebuie să știi despre videochat înainte să te angajezi ca model?

Vrei să te angajezi ca model de videochat, dar încă nu te simți pregătită să semnezi un contract de muncă în acest domeniu pentru că nu ai încă suficiente informații? Atunci citește până la capăt acest articol și află cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști despre videochat înainte de a lua hotărârea de a deveni model.

Poți să câștigi foarte mult ca model de videochat, dar trebuie să știi cum

În primul rând, trebuie să pornești la drum cu ideea că ai tot ce îți trebuie pentru a câștiga acele venituri mari de care vorbește toată lumea atunci când aduce în discuție videochatul. Ca să te transformi într-unul din zecile de modele videochat Iași sau oricare alt oraș din țară și ca să ai succes, nu trebuie să ai anumite abilități și nici să stăpânești alte trăsături fizice decât cele cu care ești înzestrată deja.

Modelele de videochat sunt foarte diferite între ele și acesta este un lucru bun deoarece și membrii platformelor de videochat sunt cum nu se poate mai diferiți. Astfel, ca model de videochat poți să ai orice culoare de păr sau de ochi, orice dimensiuni și orice înălțime. Pe de altă parte, există totuși niște secrete care te ajută să ieși în evidență și să-ți maximizezi veniturile.

De exemplu, o condiție foarte importantă pentru a câștiga mult este să te angajezi de la început la un studio de videochat profesional, care să-ți ofere un mediu propice pentru a te dezvolta. Viva Diva este un astfel de studio, iar dacă te angajezi aici, pe lângă banii pe care îi poți câștiga în mod normal ca model de videochat, mai ești răsplătită și cu o mulțime de bonusuri atractive.

De asemenea, ar fi bine să fii o persoană serioasă și muncitoare. Cu toate că videochatul este un domeniu mult mai permisiv decât alte industrii, asta nu înseamnă că poți lucra doar o oră sau două pe zi și câștiga mii de euro lună de lună.

Ca să obții venituri mari ca model de videochat, trebuie să-ți stabilești un program de lucru de aproximativ 8 ore pe zi și să lucrezi zi de zi, cinci zile pe săptămână. Din fericire, în cadrul studiourilor de videochat, acest lucru este simplu pentru că o tură durează exact opt ore și poți alege tu în ce perioadă a zilei preferi să lucrezi. De exemplu, dacă îți place să dormi mai mult dimineața, poți alege tura de după-amiază sau seară.

Pe de altă parte, dacă vrei să lucrezi în același timp cu iubitul tău de exemplu, poți alege tura de dimineață și astfel veți termina lucrul în același timp, putând să vă bucurați apoi împreună de timpul liber.

Poate că ți se pare puțin cam mult să lucrezi 8 ore pe zi ca model de videochat, exact așa cum ai face și dacă ai avea alt job. Dar în realitate meseria de model de videochat este cu totul diferită față de, să spunem, un job de profesoară. În primul rând, ca model de videochat nu ai niciun fel de responsabilitate față de membrii platformelor de videochat pentru că nici nu le vinzi nimic și nici nu sunt un grup de persoane sensibil, cum ar fi copiii, față de care trebuie să te porți într-un anumit fel. Mai mult, dacă ar fi să-i considerăm pe membrii platformelor de videochat clienții tăi, spre deosebire de alte joburi unde trebuie să-ți tratezi clienții regește, ca model de videochat tu ești cea care este în centrul atenției și cei care te plătesc se poartă cu tine ca și cu o divă și nu invers. Astfel, în această meserie, stresul este practic inexistent și cele 8 ore pe zi petrecute la studio sunt la fel de distractive ca o întâlnire cu prietenii sau ca și cum ai sta pe forumuri, pe internet, pălăvrăgind câte-n lună și-n stele cu persoane care împărtășesc aceleași hobby-uri cu tine.