AJOFM Olt organizează, în luna septembrie, patru cursuri de formare profesională

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze pe piaţa muncii pot opta să urmeze, în luna septembrie, un curs de formare profesională organizat de AJOFM Olt.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza, în luna spetembrie, patru programe de formare profesională pentru 70 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

-          comunicare in engleza

-          competente degitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere

-          infirmiera

-          manichiurist

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.