„Împreună pentru Răzvan”, acţiune caritabilă a copiilor, părinţilor şi cadrelor didactice la GPP Nr.2, GPP Nr. 7 şi Şcoala „Nicolae Iorga” Slatina

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina, în colaborare cu Grădinița cu program prelungit nr. 7 Slatina, Grădinița cu program prelungit  nr. 5 Slatina și Școala gimnazială „Nicolae Iorga” Slatina, a organizat în perioada 25 noiembrie- 21 decembrie 2022 actiunea caritabilă ”ÎMPREUNĂ PENTRU RĂZVAN”. Activitatea a avut ca scop principal  colectarea unor sume de bani din donații oferite de părinții copiiilor înscriși în unitățile de învățământ pentru sprijinirea familiei lui Răzvan, un preșcolar aflat în dificultate.

Răzvan are doar 6 ani și are doar o ureche. Nu poate mânca normal, nu se poate dezvolta așa cum trebuie și nu poate auzi ca orice copil.

Părinții săi au știut că se va naște cu această malformație, dar nu au luat în calcul nicio secundă să renunțe la el. Au ales să îl iubească și să lupte pentru el.

Acum, după ani de luptă și suferință, au găsit soluția salvatoare pentru micuțul lor: o intervenție chirurgicală în SUA, care presupune reconstrucția urechii. Pentru asta însă, este nevoie de o sumă foarte mare de bani, 70.550 dolari, pe care familia nu și-o poate permite.

Răzvan știe că poate deveni un copil normal, doar că va trebui să mai aștepte puțin. Este nerăbdător să vină momentul când visul lui se va împlini și va avea și o a doua ureche, la fel ca ceilalți copii.

Prin actiunea caritabilă ”ÎMPREUNĂ PENTRU RĂZVAN” s-a reușit să strângerea sumei totale de 10.040 lei, aproximativ 2.000 de dolari, bani care vin să ajute familia să își atingă obiectivul: operația pentru reconstrucția urechii lui Răzvan.

„Mulțumim micuților care au fost sensibilizați de situația colegului lor, părinților acestora care au donat importante sume de bani, cadrelor didactice din unitățile de învățământ implicate în proiect, cât și  tuturor celor care au dedicat parte din timpul lor liber promovării acestei acțiuni caritabile. Beneficiarii direcți ai acestui eveniment au fost Răzvan și  familia lui”, a declarat directorul Grădiniței cu program prelungit nr. 2 Slatina, Mihaela Dicu.

 În continuare, donații pot fi făcute și în conturile familiei cu mențiunea „Pentru Răzvan”:

 Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

 

Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/559216542705980/

 

 Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

 

 Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

 

Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

 

BT Pay: 0752076131

 

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

 

Sponsorizări firme: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../