Bursa Locurilor de Muncă se va organiza pe 12 mai, în Slatina şi Caracal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă Olt va organiza, pe data de 12 mai, cu începere de la ora 9.00, Bursa Locurilor de Muncă. În Slatina evenimentul va fi organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar în Caracal, în sediul agenţiei locale.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt se va desfăşura, în data de 12 mai 2023, incepand cu ora 9.00.

Evenimentul se va organiza în :

-          Slatina – Casa de Cultura a Sindicatelor

-          Caracal – sediul Agentiei Locale Caracal

Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276”, transmite AJOFM Olt.