VIDEO. O tânără de 20 de ani, din Olt, a alertat autorităţile după ce un bărbat a comis acte de exhibiţionism pe o stradă din Craiova

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, a fost reţinut 24 de ore, fiind suspect de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Oamenii legii au fost sesizaţi de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Deveselu, judeţul Olt, care a reclamat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din Craiova, bărbatul a săvârşit acte de exhibiţionism.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, ieri, 15 mai, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Pleșoi, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, la data de 08 mai, ora 13.47, poliţiştii au fost sesizați de o tânără, de 20 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Unirii, din municipiul Craiova, o persoană necunoscută ar fi săvârșit acte de exhibiționism.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţişti și pe baza semnalmentelor oferite de apelantă, a fost identificat un bărbat, de 59 de ani, din comuna Pleșoi, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 15 mai a.c., bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite IPJ Dolj.