VIDEO&FOTO. CSM Slatina, victorie pentru rămânerea în lupta pentru supravieţuire

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut un succes capital cu HC Zalău, scor 26-23, care o menţine în lupta aprigă pentru salvarea de la retrogradare. Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ au controlat partida, reuşind să câştige cele trei puncte care erau vitale pentru a mai spera la menţinere. Cu această victorie, CSM Slatina a surclasat-o în clasament pe HC Zalău, care a picat pe loc de retrogradare directă, însă lupta nu s-a terminat. CSM Slatina va întâlni, runda viitoare, într-o altă partidă capitală, CS Dacia Mioveni, în deplasare, formaţie care este pregătită de Victorina Bora, cea care a antrenat şase sezoane Slatina.

Echipa de handbal CSM Slatina a trecut peste unul dintre hopurile mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Meciul cu HC Zalău era despre a mai spera sau a nu mai spera la supravieţuirea în prima ligă. Prin urmare, duelul a fost aprig disputat, însă slătinecele s-au aflat mai tot timpul la conducere, dominând partida.

Cu Lixăndroiu, Necula şi Andreea Coman, printre cele mai bune marcatoare, slătinencele pregătite de Adrian Chiruţ au rezolvat doar o parte din ecuaţia complicată a salvării de la retrogradare, lupta în acest sezon fiind extrem de echilibrată.

Cu această victorie, CSM Slatina a urcat pe locul al 12-lea, care duce la baraj, având 15 puncte, iar HC Zalău a căzut pe 13, loc retrogradabil, cu 14 puncte adunate. Pentru gruparea slătineană urmează o altă partidă de foc, în deplasare, contra formaţiei din Mioveni, care are 16 puncte. Echipa argeşeană este antrenată tocmai de Victorina Bora, cea care a stat pe banca echipei slătinene timp de şase sezoane.

Antrenorul grupării slătinene, Adrian Chiruţ, crede că lupta pentru supravieţuire se va da până la ultimul meci.De cealaltă parte, antrenorul Zalăului, Gheorghe Tadici, a avut ceva obiecţii la adresa arbitrajului,  iar totodată a admis şi că elevele sale au jucat slab.