VIDEO. Dosar penal pentru mai multe infracţiuni în cazul morţii bărbatului care lucra în balastiera din Fălcoiu

Anchetă amplă în cazul morţii bărbatului în vârstă de 57 de ani, care a murit în timpul serviciului, în balastiera din comuna Fălcoiu, sat Cioroiu, din judeţul Olt. Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Fălcoiu, a murit în această dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu buloexcavatorul în locul unei balastiere din satul Cioroiu. A fost deschis dosar penal sub aspectul mai multor infracţiuni. 

„Polițiștii efectuează cercetări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, transmite IPJ Olt. 

Trupul bărbatului extras din ape de scafandri a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.