Victima accidentului din Curtişoara a murit la spital. Autorul a fost identificat

Victima accidentului de la Curtişoara, produs joi dimineaţă, a murit la spital, din cauza rănilor grave suferite. Şoferul care a produs accidentul a părăsit locului accidentului, acesta fiind identificat ulterior de către poliţişti ca fiind un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Piatra-Olt.

IPJ Olt anunţă că în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto care a provocat accidentul de pe DJ 546, pe raza localităţii Curtişoara, respectiv un tânăr de 30 de ani, din orașul Piatra-Olt.

Întrucât tânăra a decedat la unitatea spitalicească, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, transmite IPJ Olt.

Vă reamintim că oamenii legii au fost alertaţi, în data de 21 septembrie, în jurul orei 04:45, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier.