Vediţa Coloneşti, transferuri pentru menţinerea în Liga a III-a

Vediţa Coloneşti este una dintre cele mai active echipe la capitolul transferuri, în această pauză de iarnă. Gruparea pregătită de Mircea Stan a schimbat jumătate din echipă, după rezultatele dezastruoase din această primă parte a actualului sezon. Divizionara a treia olteană a adus jucători cu experienţă, iar aştepările pentru stagiunea de primăvară sunt mari.

Pe ultimul loc în clasamentul seriei a VI-a a Ligii a III-a, cu doar şase puncte acumulate, Vediţa Coloneşti va aborda stagiunea de primăvară cu un lot total schimbat. Potrivit spuselor edilului localităţii, Nicolae Stan, s-a renunţat la serviciile a 12 jucători. S-au realizat transferuri în mai toate compartimentele, iar asteptările pentru retur sunt mari.

Gabi Matei, Cătălin Barbu, Nicuşor Grecu, Alexandru Cincă, Nicolae Ruţă, Cătălin Teodorescu, Andi Robert Stancu, Mihai Tiberiu Coman, Mihai Crâng şi Antonio Stan sunt noutăţile din lotul formaţiei din Liga a III-a, care a început pregătirile pe data de 18 ianuarie.

Gruparea pregătită de Mircea Stan va susţine în perioada 31 ianuarie-9 februarie un stagiu centralizat la Curtea de Argeş.

De asemenea, oficialii echipei au perfectat o serie de meciuri amicale în compania unor formaţii din zonă.

Programul jocurilor de pregătire:

28 ianuarie: Vediţa Coloneşti- ACS Speed Academy Piteşti

4 februarie: Vediţa Coloneşti- Aro Câmpulung

8 februarie: Vediţa Coloneşti – Unirea Bascov

11 februarie: Vediţa Coloneşti- Muscelul Câmpulung

15 februarie: Vediţa Coloneşti- ACSO Filiaşi

18 februarie: Vediţa Coloneşti- Voluntari II

22 februarie: Vediţa Coloneşti- ACS Caracal

25 februarie: Vediţa Coloneşti- Oltul Curtişoara

3 martie: Vediţa Coloneşti- Real Bradu