Un tânăr, din Teslui, s-a oprit cu maşina într-un stâlp, pe raza localităţii Curtişoara

Accident grav pe DJ 546, în comuna Curtişoara, duminică, în jurul orei 20.20. Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Teslui, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns cu maşina într-un stâlp. În urma impactului, tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

 Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 24 septembrie, ora 20.20, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 33 de ani, din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.