Un pieton, în vârstă de 32 de ani, lovit de o maşină pe raza localităţii Perieţi

Accident rutier în această dimineaţă, pe Drumul Judeţean 653, în comuna Perieţi. Un pieton, în vârstă de 32 de ani, din comuna Bălteni, a fost lovit de un autoturism, condus de un şofer din Potcoava. În urma evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, în jurul orei 10.50, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 653, din comuna Perieți,  județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din orașul  Potcoava, a accidentat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Bălteni.

În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.