Un minor, dintr-o căsuţă de tip familial, din Caracal, dat dispărut

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la căsuţa de tip familial Sfântul Nicolae, din aceeași localitate, și nu a mai revenit.

Polițiștii Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați, pe data de 14 august, ora 23.00, de un bărbat, instructor-educator în cadrul Serviciului Social din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 14 august, în jurul orei 16:00, numitul GHEORGHE GABRIEL MIHAI, în vârstă de 17 de ani, din municipiul Caracal, a plecat voluntar de la serviciul social și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate 60 de kilograme, ochi căprui, fața ovală, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, iar ca semn particular, avea tatuat pe gât, pe partea stângă, un simbol religios, respectiv trei cruciulițe.

La momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.