Un copil de patru ani, din Morunglav, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi

Un copil de doar 4 ani, din comuna Morunglav, judeţul Olt, diagnosticat cu o boală nemiloasă, are nevoie de sprijinul nostru pentru a trăi. Singura şansă a lui Alexandru la viaţă este un transplant de măduvă, în Italia, însă costurile depăşesc posibilităţile familiei greu încercate. 

O familie din comuna Morunglav, judeţul Olt, este disperată pentru a-şi salva copilul, de doar patru ani, diagnosticat cu cancer. Şansa la viaţă o reprezintă un transplant de măduvă, în Italia, însă costurile sunt mult prea mari pentru posibilităţile părinţilor. Comunitatea locală a demarat o campanie de strângere de fonduri, iar părinţii au deschis şi ei conturi pentru donaţii.

Diagnosticat cu o boală cruntă - MIHALACHE ALEXANDRU COSTIN - de doar patru ani din comuna Morunglav sat Poiana Mare, are nevoie de tratament în străinătate. În comuna Morunglav, Primăria a demarat o amplă campanie pentru strângerea de fonduri, deoarece urmează a fi transportat în Italia pentru tratament. Facem apel la toți cetățenii comunei și nu numai să ajute după posibilități. Azi 19.04.2023 s-au constituit un număr de trei echipe care se vor deplasa în cele cinci sate ale comunei pentru strângerea de fonduri. Facem apel, la solidaritate și înțelegere din partea comunității, pentru ca familia greu încercată să treacă cu bine peste acest moment greu”, transmite Primăria Morunglav.

Oricine doreşte să-l ajute pe Alexandru o poate face donând orice sumă pe pagina destinată strângerii de fonduri deschisă de familie, AICI. 

De asemenea, donaţii se pot face în conturile deshise de tatăl micuţului, Mihalache Florin Marian. 

Mihalache Florin Marian 

RO74CECEB000B2EUR2677828- CONT EURO

RO71CECEB00008RON2677793- CONT RON

RO79CECEB000B1GBP2678056- CONT GBP