Un copil de 6 ani, din Slatina, are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru a duce o viaţă normală

Părinţii unui băieţel de doar 6 ani, din Slatina, fac un apel disperat către toţi cei cu suflet mare, pentru a strânge suma de bani necesară unei intervenţii chirurgicale pentru micuţul lor, care s-a născut cu o malformaţie rară. Răzvan are nevoie de reconstrucţia urechii şi redarea auzului prin impletarea unui apartat auditiv, însă toate acestea implică costuri care depăsesc posibilităţile familiei.  70.000 de euro este costul unei vieţi normale pentru Răzvan, care deşi este doar un copil, ştie că ceva îi lipseşte şi-şi roagă prietenii să se joace în continuare cu el, chiar dacă nu are o urechiuşă.

Răzvan a venit pe lume în urmă cu şase ani. A fost cea mai fericită zi din viaţa tinerilor părinţi, care ştiau că micuţul se va naşte cu o malformaţie. Erau convinşi  însă că datorită progresului din medicină, vor reuşi să rezolve problema. De curând, au aflat costurile intervenţiei chirurgicale care să-i corecteze această deficienţă. 70.000 de euro este preţul unei vieţi normale pentru Răzvan, bani care sunt imposibil de strâns de către părinţi, fără sprijinul nostru, al tuturor.

 „Am aflat încă din burtică că bebe are o malformatie și tot de atunci am știut ca îmi voi da și viața pentru el. Nu mi-am imaginat că vom avea nevoie de atât de mulți bani pentru vindecarea lui însă îi mulțumesc lui Dumnezeu că există soluție pentru reconstrucția urechii și redarea auzului cu ajutorul unui aparat auditiv implantat. Răzvan poate avea o viață absolut normală, însă costă 70.550 euro”, povesteşte Claudia, mama băieţelului.

 „S-a născut fără urechea stângă și încă din primele luni de viață am început să luptăm. L-am dus la toți specialiștii posibili, însă fiind atât de rară malformația lui, aproape nimeni nu reușea să ne explice ce se întâmplă de fapt cu copilul nostru. Când am aflat că există soluție, am fost cea mai fericită mamă. Apoi am aflat costul.  Sunt devastată, disperată și simt că nu reușesc să ajung să îl fac bine.  Este prima dată când cedez și simt că nu mai am putere să mai lupt, pentru că situația materială ne oprește să ne ducem  copilul la operație. Este o sumă mult prea mare, care depășește cu mult așteptările și economiile noastre. De 6 ani luptăm fără-ncetare să facem rost de bani și să căutăm soluții să ducem copilul la cei mai buni medici pentru a-l face bine, pentru a fi un copil normal, însă acum, suma necesară este uriașă.

 Vă rog din suflet să ne ajutați să ajungem la clinica din SUA, acolo sunt singurii medici din lume care fac această intervenție. Urechea se va reconstrui dintr-un material biocompatibil cu organismul uman și va fi acoperită cu piele vascularizată de pe scalp și din zona inghinală și se va monta un aparat care îl va ajuta să audă perfect normal. După ce vom rezolva problema cu urechea, vor urma alte intervenții la mandibulă dar sunt sigură că dacă vom reuși cu urechea, vom reuși și cu mandibula iar povestea asta va avea un final fericit.

 

Răzvan are 6 ani, este un copil extraordinar, e o minune de copil, îi place tot timpul să fie înconjurat de prieteni însă suferă foarte mult. Recent am participat la un eveniment unde un băiețel de vârsta lui a venit să se joace cu el și l-a întrebat: „tu de ce nu ai o urechiușă?” la care el a răspuns : „așa m-am născut eu, dar te rog să fii prietenul meu și să te joci cu mine ‘’. Când l-am auzit,  am simțit efectiv cum îmi fuge pământul de sub picioare.  Aș face orice să reușim să-i putem oferi o viață normală.  Vă rog din suflet să ne ajutați”, este apelul disperat al mamei lui Răzvan.

Orice sumă, cât de mică, contează în lupta pentru strângerea fondurilor necesare intervenţiei chirurgicale, care să-i redea micuţului şansa unei vieţi normale. Donaţii se pot face AICI.

De asemenea, donaţii pot fi făcute şi în contul părinţilor: Natra Claudiu Ionut RO95 RNCB 0701 0848 1189 0001